Isidre, animal efímer, ésser viu de seixanta-sis anys, creat per la María. Home mediterrani, lliurepensador, crític per naturalesa, sense ànima, sense pàtria. Pare de l’Adara, creada per l’Àngels. Vivint a terres gironines.

. . .

Creador multidisciplinari. Artista corporal i plàstic, dissenyador gràfic, cuiner de radicalitat ecològica, comunicador.

Formació en arts escèniques: Interpretació teatral a l’Institut del Teatre (1989-1992). Dansa contemporània, improvisació i tècniques de consciència corporal i moviment (2003-2009).

Disseny gràfic a Escola Llotja (Escola d’arts i oficis artístics), Barcelona (1970-1974).

Exercint la professió de dissenyador gràfic des de 1974. De manera autònoma, a partir de 1980. Des de fa vint-i-set anys treballant exclusivament en projectes coherents amb una opció de vida ecològica i justa, com a dissenyador i comunicador social per a entitats, persones i institucions.

Creant art escènic, dansa i performance des de 1991.

. . .

Militant antifranquista represaliat, torturat i empresonat a Barcelona (1975).

Optant des de 1981 per una vida d’arrel ecològica, per la no-violència, i per una alimentació vegetariana. Convençut de la necessitat de superar el patriarcat com a única via per assolir una societat justa i pacífica en harmonia amb la resta de la biosfera.

Activista ecologista, dinamitzador de diferents projectes alternatius i organitzacions de caràcter ecologista (1981-2003). Màxim impulsor, redactor i coordinador de la revista ecologista Terra Verda (1982-1989). Creador i redactor de la publicació de cultura verda Petites Coses (1999-2001).

Actualment, difonent cultura alternativa a través de Sàvia.

. . .

Isidre, del grec Ἰσίδωρος (Isídōros), compost de Ἶσις (Isis) i δῶρον (dōron): «do, regal, de la deessa Isis»